Musik på Torvet 31. august

Starttidspunkt: 31. august 2019 kl. 11:00
Sluttidspunkt: 31. august 2019 kl. 13:00

Swing West er et band med rødder langt tilbage. Medlemmerne har gennem årene spillet i diverse bands, men har i ca. 30 år holdt sammen i bandet Swing West, som er hjemmehørende i Spjald, Vestjylland.

Der spilles glad og munter musik hentet fra forskellige genrer: Populærmusik. De kendte solisters numre og Jazzmusikken og det er altid ”eviggrønne” melodier, evergreens.

Repertoiret bliver derfor altid afstemt efter, om der spilles til, Underholdning, Festival, Jazzfestival, eller Parkkoncert. Glad musik til et feststemt publikum.

Orkestrets navn passer godt, for 4 ud af de 6 medlemmer kommer fra Vestjylland. Martin Jansen (klarinet, sax, vokal og leder) og Arne Mikkelsen (bas) fra Holstebro, Gert Krogsgaard (piano) fra Spjald og Harry Tholstrup (trommer) fra Lem. Fra Silkeborg kommer Bent Pallesen (harmonika) og Einar Sonne Andersen(guitar, backing vokal ).

‹‹ Tilbage til oversigten