Åbningstider

Skjern Handelsforenings medlemmer byder dig velkommen i butikkerne, hvor vi holder åbent som følger:

Man- torsdage 9.30-17.30
Fredage 9.30-18.00
Lørdage 9.30-13.00

Fødevarebutikker har egne åbningstider.

I forbindelse med helligdage og Open by night m.m. er der ændrede åbningstider.

________________________________________________________________________________________________

NYHED TANK SELV GAVEKORT

Tank Selv Gavekort kan købes hos SuperBrugsen Skjern, Bog & Ide samt Coast. ABC Lavpris Aps. Bechs Hotel. Dagli`Brugsen. Din Legetøjs Butik – Falke Møbler. Egvad Radio/TV. Radio Vest Aps. Ringkøbing Landbobank. Søstrenes Vinhandel. Tarm Idrætscenter. Tarm Specialoptik ApS.

----------

Giv et gavekort, der kan indløses både i Skjern og Tarm. Det giver masser af muligheder for modtageren, og du kan være sikker på, at din gave bliver modtaget med glæde.

Sportigan Skjern

Man- torsdage  kl. 9.30-17.30