Bestyrelse

Skjern Handelsforening afholder hvert år generalforsamling, hvor bestyrelsen vælges.
P.t. består bestyrelsen af flg. personer:

Formand:
Majbritt Vendelbo Vestergaard, Matas

Næstformand:
Carsten Andersen, Mr. Thomsen

Menige medlemmer
Johnny Skovby, Sportigan
Uffe Mikkelsen, Sahl Cykler&Legetøj
Tine Thalund, Cara B

Bychef
Mette Christensen. Mobilnummer 42 36 79 80. Email:  metteskjernhandelsforening@gmail.com

NYHED TANK SELV GAVEKORT

Tank Selv Gavekort kan købes hos SuperBrugsen Skjern, Bog & Ide samt Coast. ABC Lavpris Aps. Bechs Hotel. Dagli`Brugsen. Din Legetøjs Butik – Falke Møbler. Egvad Radio/TV. Radio Vest Aps. Ringkøbing Landbobank. Søstrenes Vinhandel. Tarm Idrætscenter. Tarm Specialoptik ApS.

----------

Giv et gavekort, der kan indløses både i Skjern og Tarm. Det giver masser af muligheder for modtageren, og du kan være sikker på, at din gave bliver modtaget med glæde.

Sportigan Skjern

Man- torsdage  kl. 9.30-17.30