I flg. vedtægterne er formålet for Skjern Handelsforening som følger:

• At virke til fremme af handel, industri og dermed forbundne erhverv samt at varetage medlemmernes interesser og rettigheder
  • At øge kendskabet til Skjern som en dynamisk handelsby
  • At administrere de foreningen underlagte legater, fonds og regnskaber

Har du som erhvervsdrivende lyst til at høre nærmere om Skjern Handelsforening er du velkommen til at tage kontakt til foreningens bychef

Mette Christensen
E-mail: metteskjernhandelsforening@gmail.com

NYHED TANK SELV GAVEKORT

Tank Selv Gavekort kan købes hos SuperBrugsen Skjern, Bog & Ide samt Coast. ABC Lavpris Aps. Bechs Hotel. Dagli`Brugsen. Din Legetøjs Butik – Falke Møbler. Egvad Radio/TV. Radio Vest Aps. Ringkøbing Landbobank. Søstrenes Vinhandel. Tarm Idrætscenter. Tarm Specialoptik ApS.

----------

Giv et gavekort, der kan indløses både i Skjern og Tarm. Det giver masser af muligheder for modtageren, og du kan være sikker på, at din gave bliver modtaget med glæde.

Sportigan Skjern

Man- torsdage  kl. 9.30-17.30