Foreningen

Skjern Handelsforening består af mere end 60 butikker og firmaer i Skjern, som sammen gør Skjern til en hyggelig handelsby.

Har du forslag til Skjern Handelsforening eller ønsker du at høre nærmere om foreningen, er du velkommen til at kontakte bychef Mette Christensen på mobil 42 36 79 80 eller mail: metteskjernhandelsforening@gmail.com

NYHED TANK SELV GAVEKORT

Tank Selv Gavekort kan købes hos SuperBrugsen Skjern, Bog & Ide samt Coast. ABC Lavpris Aps. Bechs Hotel. Dagli`Brugsen. Din Legetøjs Butik – Falke Møbler. Egvad Radio/TV. Radio Vest Aps. Ringkøbing Landbobank. Søstrenes Vinhandel. Tarm Idrætscenter. Tarm Specialoptik ApS.

----------

Giv et gavekort, der kan indløses både i Skjern og Tarm. Det giver masser af muligheder for modtageren, og du kan være sikker på, at din gave bliver modtaget med glæde.

Sportigan Skjern

Man- torsdage  kl. 9.30-17.30