Gavekort til Skjern & Tarm

Tank selv gavekort NYHED

Tank Selv Gavekort kan købes hos SuperBrugsen Skjern, Bog & Ide samt Coast. ABC Lavpris Aps.Bechs Hotel.Dagli`Brugsen.Din Legetøjs Butik – Falke Møbler.Egvad Radio/TV.Radio Vest Aps. Ringkøbing Landbobank. Søstrenes Vinhandel. Tarm Idrætscenter. Tarm Specialoptik ApS.

Giv et gavekort, der kan indløses både i Skjern og Tarm.

Gavekortet er et smart nutidigt elektronisk gavekort i "Dankort" format.
Kortet anvendes på samme måde som dankort og kan bruges af flere gange og i flere medlemsbutikker.

Gavekortet kommer i en flot gaveæske. Gavekortet er gyldigt i tre år fra købsdatoen.

Sportigan Skjern

(ekspeditionsgebyr 15 kr. pr. gavekort.)

Gavekortet leveres normalt i løbet af ca. 4-5 hverdage. Alle gavekort sendes med Post Danmark, almindelig brev. Der kan forekomme forsinkelser ved Post Danmark, som Skjern Handelsforening er uden indflydelse på.

Bestil gavekort med personlig hilsen

Bestil flere gavekort

Aktivér gavekort

Se saldo på dit gavekort

Køb det online

Handelsforeningsgavekortet kan også købes online.

• Gebyr for et kort er kr. 30,00 (gebyr kr. 15,- + fragt kr. 15,-)
  • Ved køb af flere kort, er gebyret stadig kr. 15,- pr. kort, mens fragten samlet udgør kr. 15,- uanset antal kort.
  • Klik på linket her på siden, hvor du kan vælge at købe ét gavekort – eller flere gavekort i samme ordre.
  • Når modtageren har fået gavekortet, skal det aktiveres – dette gøres også via linket her på siden.
    Det er lynhurtigt at tjekke saldoen på gavekortet – klik her
  • Skal du kun bruge et gavekort og gerne vil skrive en personlig hilsen kan du klikke her
  • Skal du købe flere gavekort kan du klikke her
    Aktiver dit gavekort - klik her.

Et gavekort til Skjern og Tarm gælder i langt de fleste butikker i Skjern og Tarm.

Køb dit gavekort online her

--------------------------------------------------------------------------------------

Handelsbetingelser ved køb af elektroniske gavekort:

Gyldighedsperiode:
Gavekortet er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdato.

Garanti:
I henhold til den danske købelov har du 2 års reklamationsret på dit køb. Reklamationretten gælder fra den dag du fysisk modtager varen.

Hvem står bag kortet:
Elektroniske GaveKort via Skjern Handelsforening, Torvet 1, 6900 Skjern Cvr. nr. 26859654, udstedes og administreres af SPARXPRES som er en del af Spar Nord

NYHED TANK SELV GAVEKORT

Tank Selv Gavekort kan købes hos SuperBrugsen Skjern, Bog & Ide samt Coast. ABC Lavpris Aps. Bechs Hotel. Dagli`Brugsen. Din Legetøjs Butik – Falke Møbler. Egvad Radio/TV. Radio Vest Aps. Ringkøbing Landbobank. Søstrenes Vinhandel. Tarm Idrætscenter. Tarm Specialoptik ApS.

----------

Giv et gavekort, der kan indløses både i Skjern og Tarm. Det giver masser af muligheder for modtageren, og du kan være sikker på, at din gave bliver modtaget med glæde.

Sportigan Skjern

Man- torsdage  kl. 9.30-17.30