Jeg flg. vedtægterne er formålet for Skjern Handelsforening som følger:

• At virke til fremme af handel, industri og dermed forbundne erhverv samt at varetage medlemmernes interesser og rettigheder
  • At øge kendskabet til Skjern som en dynamisk handelsby
  • At administrere de foreningen underlagte legater, fonds og regnskaber

Har du som erhvervsdrivende lyst til at høre nærmere om Skjern Handelsforening er du velkommen til at tage kontakt til foreningens bychef

Mette Christensen
E-mail: metteskjernhandelsforening @ gmail .com

UDSKRIV SELV GAVEKORT

KØB GAVEKORTBEVIS TIL OMGÅENDE LEVERING VIA SMS ELLER EMAIL

Nu sælger vi Gavekortbeviser online, det er nemt og hurtigt. Bestil det her og få det leveret med det samme til din egen eller en modtagers e-mail eller sms.

BESTIL GAVEKORTBEVIS

Modtagere af gavekortbeviset kan få udleveret og gav kort hos SPORT24 i Skjern og i DagligBrugsen Tarm.
Gavekortet vil have samme løbetid som gavekortbeviset og kan med samme brug til at håndtere lokalt i de tilsluttede forretninger i Skjern og Tarm.

TANK SELV GAVEKORT

Køb et Skjern-Tarm gavekort og gaveæske. Gavekortet kan via Computeren optanke med Valgfri Beløb mellem fra 100 og 3.750 kr.

Klik på hende

Overrask din familie, venner, medarbejdere eller kolleger med en gav, der vækker glæde - hver bande.

Giv et gavekort, der kan indløses både i Skjern og Tarm. Det giver masser af muligheder for modtagere, og du kan være sikker på, ved din gav modtaget med glæde.

Du kan købe gav kort i Skjern og Tarm hos:

Sport 24 Skjern

Dagli 'Brugsen