Gavekort til Skjern & Tarm

PRINT SELV GAVEKORT

KØB GAVEKORTBEVIS TIL OMGÅENDE LEVERING VIA SMS ELLER EMAIL

Nu sælger vi Gavekortbeviser online, det er nemt og hurtigt. Bestil det her og få det leveret med det samme til din egen eller en modtagers e-mail eller sms.

BESTIL GAVEKORTBEVIS

Modtagere af gavekortbeviset kan få udleveret et gavekort hos SPORT24 i Skjern og i DagligBrugsen Tarm.
Gavekortet vil have samme løbetid som gavekortbeviset og kan med det samme bruges til at handle lokalt i de tilsluttede forretninger i Skjern og Tarm.

Tank selv gavekort

Giv et gavekort, der kan indløses både i Skjern og Tarm.
Det giver masser af muligheder for modtageren, og du kan være sikker på, at din gave bliver modtaget med glæde.

Gavekortet er et smart nutidigt elektronisk gavekort i "Dankort" format.
Kortet anvendes på samme måde som dankort og kan bruges af flere gange og i flere medlemsbutikker.

Gavekortet kommer i en flot gaveæske. Gavekortet er gyldigt i tre år fra købsdatoen.

SPORT 24 Skjern

(ekspeditionsgebyr 15 kr. pr. gavekort.)

Se saldo på dit gavekort

--------------------------------------------------------------------------------------

Handelsbetingelser ved køb af elektroniske gavekort:

Gyldighedsperiode:
Gavekortet er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdato.

Garanti:
I henhold til den danske købelov har du 2 års reklamationsret på dit køb. Reklamationretten gælder fra den dag du fysisk modtager varen.

Hvem står bag kortet:
Elektroniske GaveKort via Skjern Handelsforening, Torvet 1, 6900 Skjern Cvr. nr. 26859654, udstedes og administreres af SPARXPRES som er en del af Spar Nord

UDSKRIV SELV GAVEKORT

KØB GAVEKORTBEVIS TIL OMGÅENDE LEVERING VIA SMS ELLER EMAIL

BESTIL GAVEKORTBEVIS

Modtagere af gavekortbeviset kan få udleveret og gav kort hos SPORT24 i Skjern og i DagligBrugsen Tarm.
Gavekortet vil have samme løbetid som gavekortbeviset og kan med samme brug til at håndtere lokalt i de tilsluttede forretninger i Skjern og Tarm.

TANK SELV GAVEKORT

Køb et Skjern-Tarm gavekort og gaveæske. Gavekortet kan via Computeren optanke med valgfri Beløb mellem fra 100 og 3.750 kr.

Klik på hende

Overrask din familie, venner, medarbejdere eller kolleger med en gav, der vækker glæde - hver bande.

Giv et gavekort, der kan indløses både i Skjern og Tarm. Det giver masser af muligheder for modtageren, og du kan være sikker på, at din gav modtaget med glæde.

Du kan købe gav kort i Skjern og Tarm hos:

Sport 24 Skjern

Dagli 'Brugsen